8 feb 2021 | Project

Online cursus in de veertigdagentijd: In deze stilte

Geschreven door Harry Veenstra

Zou je het fijn vinden om in deze drukke tijden meer stil te zijn en tot rust te komen? Maar weet je niet precies hoe dat moet? Doe dan mee met de groep van de Hoeftuin die de online cursus ‘In deze stilte’ volgt. We volgen deze cursus in de veertigdagentijd, de tijd tussen carnaval en Pasen: van oudsher is dit een tijd van bezinning en vasten. Op de website levenindekerk.nl vind je alle inhoudelijke informatie over de cursus.

Je ontvangt op de dinsdagen een mailing met informatie over de desbetreffende les, op de woensdag(avond)en kun je daarmee aan de slag in je eigen tijd. We bieden de mogelijkheid om online uit te wisselen, voor wie dat fijn vindt.

De startbijeenkomst is op maandag 15 februari om je te informeren en verwachtingen uit te wisselen.
Meer informatie is te vinden op de website dehoeftuin.nl en aanmelden kan via info@dehoeftuin.nl. Leuk als je meedoet!

Marije Karreman – Marike Olieman

.

Zie ook de overzicht van bezinningsactiviteiten in de veertigdagentijd elders op de PUP website:  “Met elkaar op weg naar Pasen”

.

.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Utrecht geeft warmte

Rechtvaardige herverdeling van energiecompensatie Door een sterke stijging van de energieprijzen wordt het leven flink duurder. Dat is vooral een probleem voor mensen met een laag inkomen. Een groot deel van deze mensen woont ook nog eens in een slecht geïsoleerd...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons