18 feb 2020 | Nieuws

Sobere maaltijden in de Tuindorpkerk

Geschreven door Harry Veenstra

Een goede traditie in de Tuindorpkerk: de sobere maaltijden in de veertigdagentijd.

Op drie avonden in deze periode eten we met elkaar en horen over een thema. Er is ruimte om met de spreker en elkaar in gesprek te gaan. De maaltijden vinden plaats op verschillende dagen van de week. De inloop is vanaf 18.00 uur, we gaan om 18.15 uur aan tafel en streven naar een afronding rond 19.30 uur.

Voor 6 euro per persoon eet u mee, kinderen tot en met 12 jaar betalen 3 euro. Het bedrag dat overblijft na aftrek van de kosten komt ten goede aan de vastenpotten.

De thema’s:

Dinsdag 3 maart: Stichting Education 4 Life, het vastenproject van de Tuindorpkerk. Education4Life is een kleinschalige stichting die jongeren in Cambodja, Congo en Thailand helpt die zonder financiële hulp van buitenaf niet in staat zouden zijn om een beroepsopleiding te volgen.


Woensdag 18 maart: Voedselbank Overvecht;


Donderdag 2 april: SchuldHulpMaatje.


Plaats: de Blauwe Zaal van Huis in de Wijk, Professor Suringarlaan 1, Utrecht (ingang bij de voormalige kosterswoning van de Tuindorpkerk).

Aanmelden kan via diaconie@tuindorpkerk.nl tot uiterlijk de zondag voorafgaande aan iedere maaltijd.

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons