6 nov 2019 | Nieuws

Kerst in het Julianapark zoekt vrijwilligers

Geschreven door Harry Veenstra

De voorbereidingen voor de 6e editie van Kerst in het Julianapark zijn begonnen!
Het is inmiddels een mooie Zuilense traditie: Kerst in het Julianapark! Op zaterdag 14 en zondag 15 december wordt het Julianapark omgetoverd tot een prachtig openluchttheater. Dit jaar met het thema: Je hoort erbij. En iedereen uit Zuilen en omgeving mag meedoen!

Vrijwilligers gezocht!
De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en de werving van de ruim 250 vrijwilligers is in volle gang. Vrijwilligers voor en achter de schermen, zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf: medewerkers voor de catering, op- en afbouwers, kappers en visagisten, mensen voor het kostuum- en decorteam! Uiteraard zijn we ook op zoek naar een aantal setjes ‘Jozef, Maria en Jezus’. Dus ben je net bevallen van een mooi jongetje of meisje? Geef je op!

Meld je aan!
Meld je aan door te mailen naar vrijwilligers@kerstinhetjulianapark of ga voor meer informatie naar onze website.
Volg ons ook op Social media: Facebook en/of Instagram

Kaartverkoop
Kerst in het Julianapark is een initiatief van en wordt gedragen door bewoners uit Zuilen en omstreken. De kaartverkoop start op 24 november. Dit jaar wordt voor het eerst een toegangsprijs gevraagd. Meer informatie voor het bestellen van kaarten.

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons