Ons Team

Redacteuren

Kom bij het PUP-team!

Ben je een creatieve enthousiasteling? Vind je het leuk om interviews te doen en te maken (schrijven, filmen en/of podcast)? Kom bij het PUP-team!

Marieke van Willigen

Marieke is hoofdredacteur van PUP.  Ze is verhalend journalist, bladenmaker en docent op Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Ook blogt ze op Jurken voor Maria.

Christine Hoek

Als eindredacteur is Christine vooral bezig met regelen en redigeren. Ze schrijft daarnaast ook graag zelf met speciale aandacht voor diaconale activiteiten.

Jessy de Cooker

Jessy de Cooker is journalist, podcastmaker, docent op Fontys Hogeschool Journalistiek en media-onderzoeker. Als de ‘ketter van de redactie’ van PUP verwondert hij zich over het geloof en zoekt hij reflectie in de inzichten die hij bij PUP op doet.

Liselotte van Eck

Liselotte is Chef Online van PUP. Ze is geboren in Rivierenwijk, getogen in Lunetten en heeft een Master sociolinguïstiek van de Universiteit van Amsterdam. 

Harry Veenstra

Harry Veenstra is webmaster van PUP.

Andreas Havinga

Andreas is redacteur van PUP.

Gohar Hovanes

Gohar is journalist en student journalistiek. Ze was Chef Online van PUP.

Kahdra

Kahdra is journalist en student journalistiek.

Aart van Bruggen

Aart geniet van én schrijft over kunst. Voor de PUP over de relatie Bijbel, geloof en kunst. Hij organiseert regelmatig exposities in de Nicolaikerk.

Netty de Jong-Dorland

Ds. Netty de Jong-Dorland is emerituspredikant van de Domkerk. Voor PUP duikt ze iedere editie in het Utrechts Archief.

Charissa Bakema

Charissa is theatermaker en creatief denker. Ze denkt mee met de redactievergaderingen van PUP en vult met haar pleegzoon de pagina van de Regenboogprins.

Arnold Rietveld

Arnold is een gedreven NT2 docent en enthousiaste koorzanger die nieuwe Utrechters interviewt over uiteenlopende thema’s en dirigenten interviewt over de nieuwste muzikale projecten.

Sjouke Sytema

Sjouke interviewt mensen die wat te vertellen hebben en schrijft reportages over diaconale en maatschappelijke projecten. En soms een column.

Hans Kramer

Hans Kramer vult PUP met zijn geweldige foto’s en schrijft soms een recensie of een reisverslag voor PUP. Hij verzorgt portret- en evenementenfotografie. Daarnaast geeft hij ook workshops.

Oeke Kruythof

Oeke Kruythof (1938) woont in Utrecht en werkte als bibliothecaresse op een wetenschappelijk instituut. Zij publiceert sinds 1991 poëzie. Sinds jaar en dag ook voor PUP.

Dick van Dijk

Dick van Dijk is PUPs muziekredacteur. Hij is bovenmatig geïnteresseerd in klassieke muziek.

Vincent van Willigen

Vincent van Willigen is vormgever van PUP.

Wieke de Vries

Wieke de Vries (Nieuwe Kerk) is eigenaar van cateringbedrijf Rosamundas in de Concordiastraat. Iedere PUP sluit ze af met een recept dat helemaal past bij het thema van het nummer.

Gottfrid van Eck

Gottfrid is redacteur van PUP.

Dorienke Pleizier

Dorienke is redacteur van PUP.

Len Borgdorff

Len is redacteur van PUP.

Annelies Buit

Annelies is redacteur van PUP.

Redactie

Dit is het algemene redactieaccount van PUP.

Uitgelichte redacteur

Christine Hoek – Eindredacteur

Christine bepaalt samen met Marieke ‘de plank’ (de indeling van het nummer) en de inhoud, en zorgt dat de deadlines nageleefd worden.

Tips van PUP

16 oktober: Concert in de Wilhelminakerk

Op zondag 16 oktober zingt Cantaremos, een gemengd koor dat wereldmuziek ten gehore brengt. Het repertoire is zo opgebouwd dat u wel 10 talen de revue hoort passeren in een mix van melancholisch Armeens, driftig Italiaans, stampend Zuid-Afrikaans, smeuïg Vlaams,...

Schrijf je in voor updates van PUP

Op de hoogte blijven van PUP? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.