24 mei 2024 | Nieuws, Uitgelicht

Zorgen over strafbaarstelling

Geschreven door Redactie

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen.

Beste lezer,

Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote zorgen om de nieuwe kabinetsplannen met betrekking tot strafbaar stellen illegaliteit.

Hoewel wij politiek neutraal zijn, uiten wij onze grote zorgen. Ook andere initiatieven in Nederlandland uiten hun zorg ook tot uiting komt zoals www.geenstrafbaarstelling.nl. Wij gaan als diaconie in ieder geval in gesprek met partijen in Utrecht die opvang of hulp bieden aan ongedocumenteerden.


Bestuur Diaconie Protestantse Kerk Utrecht

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons