16 jan 2020 | Evenementen

Zondagavondzang, 19 januari

Geschreven door Harry Veenstra

Komende zondag, 17.30 uur, Huis van Dominicus

De Zondagavondzang, een meerstemmig gezongen vesper, getoonzet door de Franse Dominicaan André Gouzes, wordt elke derde zondag van de maand gehouden in het Huis van Dominicus (Dominicuskerk).

Koorzangers en -zangeressen – de Schola Dominicana – repeteren onder leiding van Leny Beemer steeds anderhalf uur vóór de viering.

Tijdens de vespers zingen we om en om met alle aanwezigen. De overweging wordt gehouden door Erik Borgman, lekendominicaan en bekend theoloog.

Iedereen die mee wil zingen kan zich ook aansluiten bij de repetitie van zondag 19 januari om 16.00 uur. Na de viering is er gelegenheid voor ontmoeting met iets te drinken voor alle aanwezigen in de naastgelegen kapel.

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons