7 sep 2020 | Evenementen

VIERkracht-viering (Tuindorpkerk, 13 sept.)

Geschreven door Harry Veenstra

‘Op de bonnefooi, inspelen op het onverwachte’.

In deze onzekere tijd zijn er dingen die je naar je hand kunt zetten en dingen die je overkomen. Als je geconfronteerd wordt met dilemma’s en uitdagingen, waar haal je dan het vertrouwen vandaan? Durf je je over te geven aan het onverwachte? En durf je ook in verzet te komen? Is er een vertrouwen dat sterker is dan de angst, waardoor je weer op adem kunt komen?
Dat is het thema van VIERkracht op zondag 13 september om 11.00 uur in de Tuindorpkerk.

Tijdens de viering luister je naar:

  • een dialoog, een verhaal en een korte overdenking
  • bekende en onverwachte muziek

De liturgie komt op de website van de Tuindorpkerk, zodat iedereen kan meelezen en meezingen.

Jij kunt ook nu VIERkracht beleven!
Je kunt de viering thuis meebeleven via www.kerkomroep.nl
En je kunt de viering in levende lijve bijwonen in de kerk.

Welkom bij mij thuis
Bij VIERkracht genieten we van de onderlinge ontmoeting na afloop van de viering. In deze tijd organiseren we de VIERkracht-ontmoeting op een veilige manier; bij gemeenteleden die hun huis openstellen om 2 of 3 mensen te ontvangen.
Na de viering ben je van harte uitgenodigd bij iemand thuis, in de omgeving van de Tuindorpkerk. Daar kunnen we in een klein gezelschap samen napraten en doorpraten aan de hand van vragen, een beeld en een gedicht. Onder het genot van iets te drinken en iets kleins te eten.
Hoewel bijna alles anders is in de huidige 1,5-metersamenleving, hopen we dat VIERkracht op deze manier voor veel herkenning en onderlinge verbinding zorgt.

We ontmoeten je graag zondag 13 september, om 11.00 uur. Je kunt je aanmelden via vierkracht@tuindorpkerk.nl voor de viering en de ontmoeting thuis.

Gerelateerde verhalen

Meer

Preek van de Leek (21 april, Nicolaïkerk)

Linda Nooitmeer verzorgt de eerste Preek van de Leek van 2024 in de Nicolaïkerk, op zondag 21 april om 17.00 uur. Nooitmeer is geboren in Suriname, woont sinds haar 16e in Nederland en studeerde bedrijfseconomie. Zij is onder meer voorzitter van het NiNsee:  het...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons