13 mei 2020 | Nieuws

ViaKluis: een stille (werk)plek in de Jacobikerk

Geschreven door Andreas Havinga

In deze tijden van lockdown komen de muren thuis soms op je af, leef je wellicht op elkaars lip en is het moeilijk om een rustige plek voor jezelf te vinden. ViaJacobi stelt daarom de eeuwenoude kluizenaarsruimte in de Jacobikerk ter beschikking aan Utrechters die even ongestoord willen lezen, werken of schrijven. Een verblijf in de kluis is gratis; het enige wat we van je vragen, is dat je je kluiservaring met ons deelt in het gastenboek en/of via de sociale media. De kluis is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen voor een tijdslot van drie uur te boeken.

Meer informatieviajacobi.nl > posts

.

ViaJacobi werd in februari 2019 opgericht als een platform van de Jacobikerk, die Utrechters een plek wil bieden om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over actuele thema’s.

.

.

Gerelateerde verhalen

Meer

ViaVeertig – Een tijd om in te keren

De Veertigdagentijd is een tijd van inkeer, van verstilling en bezinning, van soberheid en concentratie. Een tijd om daar de tijd voor te nemen, een tijd om plaats te maken, om het een aan de kant te schuiven en zo ruimte te creëren voor het ander. In de Jacobikerk in...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons