19 aug 2021 | Evenementen

ViaFestival – ‘Vier de kracht van verhalen!’ (10 sept.)

Geschreven door Andreas Havinga

Vier de kracht van verhalen!’ is het thema van ViaFestival. Een inspirerende zomeravond met Mounir Samuel en Aafke Romeijn, uitdagende workshops en fijne muziek. Het festival wordt georganiseerd door ViaJacobi.

Al zolang wij bestaan vertellen wij mensen elkaar verhalen. Verhalen vormen ons in het leven, vertellen ons wie we zijn en binden ons samen. Daarom brengt ViaJacobi tijdens ViaFestival een ode aan het verhaal.

Mounir Samuel (Nederlands politicoloog, publicist en correspondent Midden-Oosten) zal vertellen over het bijzondere verhaal van zijn pas overleden Egyptische oma. Een ongelooflijk en inspirerend levensverhaal.

Daarnaast vertelt Aafke Romeijn (muzikant, schrijfster en journaliste) over welke levensverhalen haar hebben gevormd, maar ook hoe zij zelf haar ervaringen verwerkt in haar boeken en muziek. Ze neemt je mee in het verhaal over een bijzondere fase in haar leven.

Laat je tijdens deze avond inspireren in de Human Library waar boeiende sprekers hun levensverhaal vertellen. Visualiseer jouw unieke verhaal tijdens de creatieve workshops. Of ga aan de slag met het thema ‘Waarheid in oeroude verhalen’. We sluiten de avond af met een muzikaal optreden en een hapje en een drankje. Kortom, een inspirerende avond die je niet wil missen!

Vr 10 september, van 19.30 tot 22.30 uur  I  Jacobikerk  I  Toegang:  € 5 / € 12,50  I  Aanmelden via de ViaJacobi website

.

.

Afbeelding door Mohamed Hassan via pixabay.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Franciscusviering (zo. 1 okt.)

Vieren met Franciscus  –  Van aangezicht tot aangezicht. Wij nodigen je graag voor de jaarlijkse Franciscusviering uit op zondagochtend 1 oktober in het Stadsklooster Antonius in Utrecht-Lombok. Deze viering is oecumenisch en wordt elk jaar gehouden op een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons