27 feb 2021 | Nieuws

Veertig keer een tent opslaan in de Jacobikerk

Geschreven door Andreas Havinga

ViaVeertig – This world is not my home.

Veertig dagen lang staat er een wit huisje in de Jacobikerk. Een tent haast, gemaakt van wat houten latten en een wit doek. Veertig dagen lang is het een plek om je terug te trekken. In gebed, in een goed boek, in stilte, open voor de ontmoeting met anderen in de kerk, open voor God. Steeds dichter bij het lijden en sterven van Jezus Christus, in veertig dagen op weg naar Pasen.

Doe je mee? We zoeken veertig mensen, die veertig keer één dag hun tent opslaan in de kerk. Veertig mensen die het stokje aan elkaar doorgeven, op weg naar Pasen. Ieder op zijn of haar manier. Vierentwintig uur in de kerk of af en toe, afgewisseld door je leven buiten de kerk. Met een zelf samengesteld programma of juist volledig open. Aan jou de ruimte.

Meer informatie en de aanmeldmogelijkheid vind je op viaveertig.eventbrite.com.

Heb je vragen of opmerkingen, mail dan gerust naar openjacobi@jacobikerk.nl.

.

.

Bron:  Nieuwsbrief, Jacobikerk, zaterdag 27 februari 2021

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons