19 nov 2020 | Nieuws

Utrechtse klokkenluiders starten Adventskaarsenactie ‘Licht delen’

Geschreven door Harry Veenstra

Het Utrechts Klokkenluidersgilde (UKG) luidt de klokken van de Domtoren en de klokken op vele andere plekken in de stad Utrecht en doet dat op vrijwillige basis met ruim honderd gecertificeerde luiders.

Bij het begin van Advent op zaterdag 28 november om 17.00 uur zullen de klokken van de Domtoren worden geluid. Het UKG zou ook traditioneel aanwezig zijn op de Adventsmarkt in het Pandhof. Dit jaar is alles anders en helaas gaat de Adventsmarkt dit jaar niet door. Om toch een beetje licht in deze donkere dagen te brengen start het UKG de kaarsenactie ‘Licht delen’.

Koop twee kaarsen met het UKG-logo voor € 6,75 per set. Geniet zelf in deze donkere dagen van het licht van deze kaars en geef een kaars cadeau aan familie, vrienden, buren, zorgverleners of wie u ook maar een warm hart toedraagt.

Deze kaarsen worden exclusief voor het UKG geproduceerd door Atelier de Loeff in Utrecht. Dit atelier wil, als onderdeel van de zorgorganisatie Reinaerde, bijdragen aan de kwaliteit van het bestaan van mensen met een beperking. Met uw aankoop steunt u dit atelier.

De kaarsen zijn verkrijgbaar via onze webwinkel of direct via winkel@klokkenluiders.nl, zijn voorzien van het UKG-logo en kosten € 6,75 per set. De kaarsen zijn ook per stuk te bestellen en kosten dan € 3,50. Alle genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Onze webwinkel kunt u vinden op www.klokkenluiders.nl.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons