28 sep 2021 | Evenementen

Tolerantielezing over polarisatie en ‘het vergeten wij’ (30 sept.)

Geschreven door Andreas Havinga

Kom ook naar de Tolerantielezing van de Remonstranten op donderdag 30 september in het Catharijneconvent. Of volg de livestream op ons YouTube-kanaal.

Voor de tweede keer organiseren de Remonstranten de Tolerantielezing. Een mooi symbolisch moment, want precies op die datum in 1619 zijn de Remonstranten opgericht. Thema van de bijeenkomst is Over polarisatie en ‘het vergeten wij’.

Er kunnen 30 mensen in de zaal. Ook online deelname is mogelijk via een livestream op ons YouTube-kanaal. Annemarie Gerretsen en Joost Röselaers zijn gespreksleiders.

Kom ook en/of praat mee over dit belangrijke thema! We zijn blij dat we elkaar weer kunnen ontmoeten.

Donderdag 30 september, van 20.00 t/m 21.30 uur  I  Museum Catharijneconvent  I  Meer informatie:  remonstranten.nl  I  Opgave via de webshop van de Remonstranten. Daar treft u twee opties aan:  fysieke deelname (kosten € 12,50) en online deelname (gratis, wij vragen uw vrijwillige bijdrage). U krijgt dan de inlogcodes thuisgestuurd.

.

.

Foto door Tim Mossholder op unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Preek van de Leek (21 april, Nicolaïkerk)

Linda Nooitmeer verzorgt de eerste Preek van de Leek van 2024 in de Nicolaïkerk, op zondag 21 april om 17.00 uur. Nooitmeer is geboren in Suriname, woont sinds haar 16e in Nederland en studeerde bedrijfseconomie. Zij is onder meer voorzitter van het NiNsee:  het...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons