17 jul 2023 | Nieuws, Pupjes, Uitgelicht

‘Tafels van hoop’ – Meld initiatieven voor de prijs Mantel van Sint Maarten 2023

Geschreven door Redactie

Op vrijdag 10 november 2023 wordt de Mantel van Sint Maarten uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Domkerk. Utrechtse projecten waarbij ‘delen’ centraal staat komen in aanmerking voor de prijs. Dit doen we in de geest van Sint Maarten, de beschermheilige van de stad Utrecht, die zijn mantel deelde. Dit jaar is het thema ’tafels van hoop’. 

Ken jij een mooi project waar hoop vanuit gaat en dat volgens jou de Mantel van Sint Maarten verdient? Meld het project of initiatief dan aan via mantelvansintmaarten.nl en maak kans op een bedrag van € 2.500! Je kunt ook anderen attenderen op deze kans, graag zelfs!

We zien de aanmeldingen graag uiterlijk zondag 15 oktober tegemoet, zodat de deskundige jury nog voldoende tijd heeft een winnaar te kiezen. Kijk op mantelvansintmaarten.nl voor meer informatie over de prijs en het evenement op 10 november.

.

Bron: E-mail d.d. 17 juli 2023 van Team Mantel van Sint Maarten

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Podcast over de klokken van Utrecht

Op 12 juli lanceert het Utrechts Klokkenluiders Gilde de nieuwe podcastserie 'Het geluid van Utrecht'. Het gilde, dat de Utrechtse klokken al 45 jaar luidt, wil het lustrum graag samen met de stad vieren. Deze zomer kan elke Utrechter op reis zijn thuisgeluid dus via...

Lees meer

VaarWel Uitvaartzang

Kan een mp3-bestand of een cd de fysieke gemeentezang vervangen? De groep VaarWel vindt van niet. Als bij een uitvaart extra zangondersteuning nodig is, komen leden van de groep naar een aula of kerk om te ondersteunen met zingen. Op 4 september oefenen zij samen...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons