31 okt 2022 | Nieuws, Pupjes

Steun huishoudens die het minder hebben

Geschreven door Redactie

Wellicht heeft u meegekregen dat in november en december 2022 elk huishouden een tegemoetkoming ontvangt van € 380,- voor hogere energiekosten.

Het initiatief “Geef jouw energie door!” wil huishoudens die minder geraakt worden door de inflatie en hogere energieprijzen oproepen om (een deel van) dit bedrag door te storten aan organisaties die huishoudens helpen die het minder hebben.

De donatie komt vanaf onze actiepagina www.weare1972.online/energiegeven  direct volledig terecht bij de Voedselbank Nederland, Het Armoedefonds of het Leger des Heils.

We are 1972 is een collectief van mensen – geboren in 1972 – die met initiatieven de wereld een stukje beter probeert te maken, zonder daar zelf aan te verdienen, maar enkel probeert te inspireren en acties te initiëren.

Voor meer informatie over “Geef jouw energie door”:  Wilbert van Dam, 06-14790824 & Remko Blankestein, 06-50979675

Voor meer informatie over “We are 1972” : Remko Blankestein, 06-50979675

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons