12 dec 2023 | Nieuws

Stamppotten, Sinterklaasliedjes en verbinding

Geschreven door Redactie

Op de gedenkdag van Sint Nicolaas was de Utrechtse Nicolaϊkerk gevuld met ruim 100 stadsgenoten. Ze waren uitgenodigd door de wijkgemeente Nicolaϊkerk, de Rotary Utrecht Krommerijn, de Lionsclub Utrecht Host en de Leoclub Ultrajectum.

Tijdens het diner kwamen er heerlijke stamppotten op tafel, gemaakt door slager Van Vuuren uit de Twijnstraat. Er werden Sinterklaasliedjes gezongen, begeleid door het grote Marcussenorgel en zangeres Machteld van de Putte. Casper Staal en Bini Biemans-Van der Wal vertelden verhalen over Sinterklaas. Natuurlijk was er voldoende ruimte om met elkaar te spreken onder de eeuwenoude gewelven van de Nicolaϊkerk.

Voor de Lionsclub Utrecht Host was het een drukke week, op de vrijdag en zaterdag na het diner waren ze weer present in de Albert Heijn aan de Anthonius Matteuslaan voor de jaarlijkse actie voor de Voedselbank. Hier vind je meer informatie over de activiteiten van de Lionsclub Utrecht Host.

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons