17 sep 2020 | Evenementen

Sneak preview: ViaJacobi in het najaar

Geschreven door Andreas Havinga

Het ViaJacobidebat op woensdag 30 september is de start van het najaarstraject van ViaJacobi. Met als thema ‘Veerkracht’, gaan we de komende maanden met  elkaar nadenken over de vraag wat veerkracht is en wat het betekent om veerkrachtig te zijn als mens en als samenleving. Op www.viajacobi.nl vind je een sneak preview van verschillende activiteiten van het komende traject en kun je je alvast aanmelden.

Nieuwsgierig.

ViaJacobi is een Utrechtse community van twintigers en dertigers met allerlei achtergronden en levensovertuigingen. Wat ons samenbindt? We zijn nieuwsgierig naar de ander. Naar de wereld om ons heen.

Bij ViaJacobi gaan we in gesprek over levensvragen en actuele maatschappelijke thema’s. Dit doen we tijdens debatten, boekenclubs, avonden over de wortels van onze cultuur, vespers, retraites en festivals. Samen zoeken we naar een betekenisvol leven. We ontmoeten je graag bij een van onze events!

.

.

bron:  www.viajacobi.nl

foto door PIRO4D op pixabay.com

.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons