10 mei 2020 | Nieuws

Samen zingen in KOORantaine #2

Geschreven door Andreas Havinga

Zingend toeleven naar Pinksteren.
Na het succes van KOORantaine #1 heeft Henk Vogel opnieuw een bewerking gemaakt van een lied van Sytze de Vries. Ook met dit lied kun je meezingen, zodat we met elkaar al zingend kunnen toeleven naar Pinksteren.
.
Tweede KOORantainelied.
Wil je ook graag meezingen? Dat kan! Op koorantaine.nl kun je jouw partij instuderen, opnemen en aan ons opsturen. Wij zullen je inzending dan toevoegen aan de telkens geüpdatet versies van KOORantaine. Meer informatie nodig? Mail naar koorantaine@viajacobi.nl
.
Slotuitvoering ‘Ons lied put uit de bronnen’.
Meer dan 70 zangers zongen in de afgelopen weken mee met KOORantaine #1. Bekijk in dit filmpje de slotuitvoering van de eerste editie van dit virtuele koor en geniet van het resultaat. Dank voor alle inzendingen!
.
.
.
Virtueel koor – om in de afzondering tóch verbondenheid te ervaren.
Speciaal voor deze periode, waarin velen in afzondering thuis zitten, is KOORantaine opgericht op initiatief van ViaJacobi. Muziek verbindt! Het idee is om een vierstemmig lied in te studeren, en jij kunt thuis meedoen. Het is eenvoudiger dan je denkt.
.
Platform voor gesprekken die ergens over gaan.
ViaJacobi werd in februari 2019 opgericht als een platform van de Jacobikerk, die Utrechters een plek wil bieden om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over actuele thema’s.
.
.
.

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons