26 okt 2023 | Nieuws, Uitgelicht

Rol van de Protestantse Gemeente in de spanning in Utrecht als gevolg van het Israëlisch-Palestijns conflict

Geschreven door Redactie

Het dagelijks bestuur van de Protestantse Gemeente Utrecht (PGU) heeft een openbare brief geschreven over de eigen rol “in de toegenomen spanning in onze stad als gevolg van het opgelaaide Israelisch-Palestijns conflict”.

In de brief, met “oktober 2023” als datum, beaamt het moderamen van de PGU de oproep van Utrecht burgemeester Sharon Dijksma aan iedereen om zich te richten op vrede in Utrecht en elkaar vast te houden onder de zeer gevoelige omstandigheden.

“Als moderamen van de Protestantse Gemeente Utrecht onderstrepen we de oproep van onze burgemeester van harte en moedigen we elkaar aan er gehoor aan te geven.”

.

De volledige tekst van de brief is hier te lezen:

Brief over “onze rol als Protestantse Gemeente Utrecht in de toegenomen spanning in onze stad als gevolg van het opgelaaide Israelisch-Palestijns conflict”

.

.

.

Foto door myriams fotos via pixabay.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Leven na jouw dood

Wat rest van jou - Ruth Feenstra over het verlies van haar man Bert Als een geliefde overlijdt, blijven diens spullen – en de herinneringen die daarbij horen. Ruth Feenstra vertelt over haar overleden man Bert en hoeveel hij hield van vissen. Ik zit aan de keukentafel...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons