9 sep 2020 | Evenementen

Preview nieuwe MEER-seizoen

Geschreven door Andreas Havinga

‘Expect the unexpected’.

In september begint het nieuwe MEER-seizoen 2020-2021! Het thema voor dit jaar is ‘expect the unexpected’. In tegenstelling tot voorgaande jaren, staat dit jaar geen specifieke bijbelpassage centraal.

Dit jaar hebben we voor een overkoepelend thema gekozen dat luidt:  Expect the unexpected.

Aanmelden voor de eerste MEER-avond op zondag 13 september 2020 om 19.30 uur kan via deze link.

In dit MEER-seizoen beogen we zowel deelnemers als sprekers uit te dagen om zich te verdiepen in onverwachte, verrassende en minder voor de hand liggende onderwerpen. Wij zijn namelijk soms zo gefocust op ‘in control’ zijn, God te begrijpen en Zijn doen en laten te rijmen met ons aardse leven. Maar God is niet naar onze wensen te controleren of te verklaren. Durf jij de controle los te laten en vol vertrouwen God de ruimte te geven voor spannende, onbekende, verrassende zetten of je hierdoor te laten inspireren?

Spannende onderwerpen.

In het kader van dit overkoepelende thema zullen achtereenvolgens de volgende onderwerpen op de tweede zondag van de maand aan bod komen:

13 september: ‘Engelen
door Robert Doornebal

11 oktober: ‘Tongentaal
door Agnes Huizenga

8 november: ‘Out of control/geen grip
door Lydia Kansen

13 december: ‘Meditatie
door Jan Verduijn;

In 2021:

10 januari: ‘Gaven van de Geest, accent op genezing
door Gert Jan Brienen;

14 februari: ‘Moedig leven
door Dirk de Bree;

14 maart: ‘Dood: over mijn lijk
(spreker onder voorbehoud);

11 april: ‘Hiernamaals: er is een dag
door Dirk Meijvogel;

9 mei: ‘Vervolging
door Gerard Kansen;

13 juni: ‘Gods roeping
(spreker onder voorbehoud).

Dit zijn spannende onderwerpen. Dat vinden wij zelf ook. Wij hebben daarom de sprekers al goed geïnformeerd. Wanneer je het spannend vindt om naar deze avond te komen of op voorhand al vragen hebt, benader ons dan vooral zodat we dat mee kunnen nemen bij de voorbereiding van het onderwerp. Voel je ook vrij om vragen (al dan niet achteraf) te stellen aan de desbetreffende spreker en/of een introducee mee te nemen. Dat kan altijd.

Covid-19 maatregelen

In overleg is besloten om de MEER-avonden door te laten gaan. Vanzelfsprekend kan dit uitsluitend als we de RIVM-richtlijnen strikt hanteren. Om die reden zal je graag vooraf aanmelden zoals we dat inmiddels gewend zijn.

Zo gaan we er samen een geslaagd nieuw MEER-seizoen van maken. Aanmelden voor zondag 13 september 2020 kan alvast via de in de eerste alinea opgenomen link.

We zien je graag op zondag 13 september 2020 om 19.30 voor deze eerste MEER-avond van het seizoen!

 

bron:  https://nk-utrecht.nl/blog/preview-nieuwe-meer-seizoen-2020-2021-expect-the-unexpected/

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons