15 mei 2023 | Nieuws, Pupjes

Op zoek naar een stille werkplek in hartje Utrecht?

Geschreven door Redactie

ViaWerkplek wordt van ca. mei t/m september aangeboden in de Jacobikerk, van oktober t/m april in een van de (warmere) zalen. Kunnen we je helpen met een gratis werkplek? Een andere omgeving, in de winter verwarmd en in de zomer heerlijk koel, andere mensen om je heen en koffie en thee op z‘n tijd. Of je het nu uit noodzaak of uit luxe doet, of je nu werkt, studeert of een boek komt lezen: je bent van harte welkom!

Let op: Het zijn stille werkplekken, dus niet geschikt voor (online) vergaderingen. Moet je een telefoongesprek voeren, dan kun je altijd even de zaal uit. Op woensdag en vrijdag wordt bovendien het orgel bespeeld. Gratis achtergrondmuziek, maar dus niet helemaal stil. Werken én bidden? Van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één, rechts voorin de kerk.

Reserveer nu jouw werkplek op viajacobi.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op openjacobi@jacobikerk.nl

.

Bron: Nieuwsbrief, Jacobikerkgemeente, zaterdag 13 mei 2023

Foto van congerdesign via pixabay.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons