17 dec 2019 | Evenementen

Onder^Dak ? Vierkracht

Geschreven door Harry Veenstra

Wat? Carols in de Tuin
Wanneer? kerstavond 2019, 21.00 uur
Waar? Tuindorpkerk, prof. Suringarlaan 1 Utrecht

Onder ^Dak? – die vraag wordt gesteld op kerstavond 24 december a.s. in de Tuindorpkerk, tijdens de VIERKRACHT-viering Carols in de Tuin van 2019.

Een viering voor jong & oud, zinzoekers & -vinders, mensen die voor een paar uur hun heil zoeken in een viering vol muziek, licht, beelden & verhalen, beweging & rust.

Een koor van jongeren en volwassenen neemt ons mee in prachtige carols; jongeren en jongvolwassenen maken ons deelgenoot van dialogen over het thema Onder^Dak?, geschreven door Maarten van den Berg.

We hebben ook dit jaar weer een lichtritueel, vertellen verhalen over het thema en ontmoeten elkaar bij Glühwein en fris na afloop van de viering. Elk jaar weer een feest van ont^moeting tussen de generaties.

  • De volgende vragen komen aan bod:
  • Heb jij een onderkomen, een plek, een thuis dat bij je leven past?
  • Kan de kerk een gemeenschap vormen die medemensen opvangt, een onderdak biedt als het leven guur is?
  • Kun jij als mens een plek vinden waarin je in al je kwetsbaarheid en schoonheid samen met anderen het leven kunt vieren?

Neem vrienden en bekenden mee, voor iedereen is er een plek.

Gerelateerde verhalen

Meer

Veertig dagen in de Tuin

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop en een nieuw begin. Juist nu is het belangrijk hoop te bieden aan mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Mensen die aan de rand van de samenleving zijn terecht...

Lees meer

Ruimte voor kerken in Utrecht

Kerken vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Op woensdag 7 februari spreken we graag met je door over hoe jij die rol ziet en hoe dat de lokale politiek raakt. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen rondom huisvesting en subsidies. En breder, over de rol van...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons