11 jul 2020 | Evenementen

Nieuwe Kerk doopdienst deels buiten in de polder (12 juli)

Geschreven door Andreas Havinga

Door buiten te dopen kunnen er mensen bij zijn én is het een prachtige gelegenheid om weer samen te zingen! Voor het tweede deel van de kerkdienst van de Nieuwe Kerk op zondag 12 juli ben je vanaf 11.00 uur welkom in de Voorveldse Polder (rond de steiger bij de ‘Budgetcamping’). Kom het liefst op de fiets en zet hem op de aangegeven plekken. (Er is beperkt ruimte om auto’s te parkeren op de camping.)

We gaan samen zingen en zijn getuige van de doop. Na afloop is er ruimte om samen koffie/thee te drinken en te picnicken. Neem daarvoor zelf je koffie/thee, eten, stoeltje, kleedje mee.  N.B. Zoals altijd, ook nu: denk aan de 1,5 meter afstand houden.

Aanmelden voor ‘Dopen in het Park’ kan via deze link.

Als je je al aangemeld hebt voor het eerste deel van de kerkdienst (10.00-11.00 uur) hoef je dat niet nog eens te doen voor het dopen. Helaas kunnen we dit deel niet livestreamen. We proberen het dopen te filmen, zodat het snel daarna alsnog mee te beleven is.

Voor het eerste deel van de kerkdienst is er inmiddels een wachtlijst. Wél is dit deel van de dienst te volgen via kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie over het thema van deze doopdienst, ga naar nk-utrecht.nl > nieuws

 

bron:  nk-utrecht.nl > nieuws

foto door Vlad Chetan op pexels.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Preek van de Leek (21 april, Nicolaïkerk)

Linda Nooitmeer verzorgt de eerste Preek van de Leek van 2024 in de Nicolaïkerk, op zondag 21 april om 17.00 uur. Nooitmeer is geboren in Suriname, woont sinds haar 16e in Nederland en studeerde bedrijfseconomie. Zij is onder meer voorzitter van het NiNsee:  het...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons