30 sep 2022 | Nieuws, Pupjes

Nieuwe International Student Worker IFES zoekt kamer in Utrecht

Geschreven door Redactie

Hallo, ik (David) ben op zoek naar een kamer in Utrecht. Ik heb net mijn BA in Biblical and Intercultural studies afgerond. Momenteel reis ik door Azië, 11 oktober ben ik weer terug in Nederland. Per half oktober word ik de nieuwe International Student Worker in Utrecht voor IFES in samenwerking met de Singel Kerk. Ik hoop dus ook per half oktober een kamer te hebben in Utrecht!
(Het liefst een iets rustiger huis, en christelijk, maar alle ideeën zijn van harte welkom).

Mijn e-mail: david99xd@gmail.com
Mijn WhatsApp nummer: 06-28168004

Beeld: Flckr

Gerelateerde verhalen

Meer

Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons