3 sep 2021 | Nieuws

Nieuw MEER-seizoen begint met avond over ‘gaven van de Geest’ (12 sept.)

Geschreven door Andreas Havinga

Het afgelopen MEER-seizoen (2020/2021) in de Nieuwe Kerk stond in het teken van het thema ‘Expect the unexpected’, met verrassende, verdiepende en bijzondere onderwerpen zoals engelen, tongentaal, dood en het  hiernamaals.

Enkele avonden hebben we met veel plezier door kunnen laten gaan, maar in verband met Covid-19 helaas niet alle avonden. Daarom hebben we in overleg besloten om de overgebleven MEER-avonden van dit seizoen voort te zetten na de zomer.

Deel 2 van het thema ‘Expect the unexpected’ zal derhalve plaatsvinden van september tot en met december 2021.

Wij zien er naar uit om je op zondagavond 12 september weer te ontmoeten in de Nieuwe Kerk.
Vanaf 19.00 uur staat koffie/thee klaar.
Om 19.30 uur start de avond echt.

Het thema van deze avond zal zijn ‘gaven van de Geest’, met hierbij het accent op genezing. Over genezing is door de tijd heen al veel te doen geweest. Het is, naast tongentaal, de meest verdacht gemaakte gave van de Geest.

Waarom geeft Jezus ons dan wel de opdracht om zieken te genezen? Hoe kunnen wij als christenen ook dit onderdeel van de hemel op een goede manier zichtbaar maken op aarde? Gert-Jan Brienen zal ons hierin meenemen. Ook is er aan het einde van de avond gelegenheid voor een praktijkoefening en ministry. Oftewel, het belooft weer een bijzondere avond te worden. Tot dan.

Meer informatienk-utrecht.nl

.

.

Bron:  Nieuwsflits, Nieuwe Kerk, vrijdag 3 september 2021 en nk-utrecht.nl

Foto:  Yoann Boyer, via unsplash.com

.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons