23 jan 2023 | Evenementen, Geloven

‘Bier & Bezieling’ – praten over levensvragen

Geschreven door Redactie

in Lombok, Utrecht (West), vanaf dinsdag 7 februari.

Vanaf februari is er elke eerste dinsdag van de maand een avond van project WaardevolWest. Iedereen die wil aanschuiven in Eet- en Biercafé Lombok is welkom om over levensvragen te praten. Geloven hoeft niet, mag wel.

Elke editie is er een ander thema en een andere gespreksleider. Op 7 februari en 7 maart zal Mariska van Beusichem het gesprek leiden. Ad en Greet Frankhuisen zijn elke maand als gastheer en gastvrouw aanwezig. Meedoen is gratis, de consumpties betaal je zelf.

Bernd stelt zijn café ter beschikking voor deze avonden: ‘Een- en Biercafé Lombok, de huiskamer van Utrecht West’.

.

Dinsdag 7 februari – Aanvang 20.00 uur (einde rond 22.00 uur) – Eet- en Biercafé Lombok, Vleutenseweg 228, Utrecht (West)

——————————————————————————————————-

Meer over WaardevolWest

Via dit project helpen gemeenteleden van Kerk Utrecht-West – in nauwe samenwerking met het Stadsklooster – geïnteresseerde wijkbewoners in Utrecht-West bij hun zoektocht naar zin en betekenis in het leven.

Daarbij maken we ruimte om wezenlijke vragen in een veilige setting aan de orde te kunnen stellen.

Zonder verplichting: geloven mag, maar hoeft niet. Onderwerpen als zingeving, persoonlijke ontwikkeling en liefdevol met elkaar omgaan komen op de agenda.

Meer informatie over WaardevolWest op kerkutrechtwest.nl

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons