6 sep 2022 | Evenementen, Nieuws

Marli Huijer, Jasper Scholten en Alain Verheij over zinvol leven voor millennials

Geschreven door Redactie

De millennial maakt zich druk. De twintigers en dertigers van vandaag groeiden ooit op zonder zorgen. Nu ziet hun leven er heel anders uit: een drukke baan, geen eigen huis, behoefte aan zingeving en betekenis. Legio vragen komen op hen af: tussen welke sociale events moet ik vanavond kiezen? Wat heb ik eigenlijk gemist? Wat is het beste carrièreplan voor de komende 2, 5 of 10 jaar? Wat voelt nou echt goed? Hoe zorg ik dat ik geen burn-out krijg? Kortom, hoe overleef ik als millennial?

Tijdens deze editie van het Jacobidebat gaan millennialexpert Jasper Scholten, voormalig Denker des Vaderlands prof. dr. Marli Huijer en theoloog Alain Verheij dieper in op het fenomeen ‘millennial’, de vragen die bij deze generatie leven en de problemen die ze daarbij ondervinden. Hoe leid je als millennial een goed en zinvol leven? In het gesprek met elkaar en de zaal hopen we het mysterie ‘millennial’ een beetje te ontrafelen.

Vraag je je af of je hier echt bij zou moeten zijn? Kom dan op 7 september naar de Jacobikerk in Utrecht, want bij zijn is meemaken. De avond begint om 20.00 uur; vanaf 19.30 is de zaal open. Meld je (gratis!) aan voor dit Jacobidebat op www.viajacobi.nl.

Gerelateerde verhalen

Meer

What if love is the masterplan?

Tijdens de Utrecht Pride op 3 juni stonden de deuren van de Jacobikerk open. Iedereen die behoefte had aan stilte, schoonheid, een toiletbezoek of een gesprek, was welkom. Dominee Wim Vermeulen had bijzondere ontmoetingen en fietste dankbaar weer naar huis. Al een...

Lees meer

De nieuwe PUP is uit!

Lang geleden, ver weg, niets mee te maken. Sommige mensen gaan glazig kijken als het over het slavernijverleden gaat, voor anderen is het juist een gevoelige snaar. Het nieuwste nummer van PUP gaat over vrij zijn en over de onvrijheid als iemand zo op je neerkijkt dat...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons