25 mrt 2019 | Evenementen, Leven

Later als ik dood ben

Geschreven door Harry Veenstra

Aan de dood willen we liever niet te veel denken. Toch dringt ze zich vroeg of laat aan ons op, of we nu willen of niet. Laat je deze avond even stilzetten bij de eindigheid van het leven. Luister en kijk naar verschillende manieren om met de dood om te gaan. Misschien nodigt de dood ons uit om het leven ten volste te vieren. Met live muziek, poëzie, dans en zelfs een overdenking, willen we je de ruimte geven om tot rust te komen.
Een mooie kans om kennis te maken met De Leven Utrecht. Kom je ook? Tot dan!

Wanneer: 29 maart 2019
Tijd: 21.00-22.30 uur
Waar: Geertekerk, Utrecht

De Leven is een initiatief van een groep twintigers in Utrecht. Geïnspireerd door het nummer van Sef en powered by Remonstranten, staan bij De Leven Utrecht oprechte ontmoetingen en respectvolle gesprekken over wat wezenlijk in ons leven is centraal: over geloof, liefde, dood. Als jonge mensen zijn we op zoek naar nieuwe woorden en manieren van een verdraagzaam christendom, zonder veroordeling. We willen samen ontdekken wat opnieuw de relevantie kan zijn van een oud geloof.
Wij ontmoeten elkaar op verschillende locaties door Utrecht. Altijd onder het genot van een drankje.

Meer informatie: facebook

Gerelateerde verhalen

Meer

Preek van de Leek (21 april, Nicolaïkerk)

Linda Nooitmeer verzorgt de eerste Preek van de Leek van 2024 in de Nicolaïkerk, op zondag 21 april om 17.00 uur. Nooitmeer is geboren in Suriname, woont sinds haar 16e in Nederland en studeerde bedrijfseconomie. Zij is onder meer voorzitter van het NiNsee:  het...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons