26 okt 2021 | Evenementen

Laboratorium Geertekerk toont impact van luisteren

Geschreven door Jessy de Cooker

De Geertekerk wordt een heus laboratorium waarin praktisch filosoof Wouter Belier, theatermaker Margit Odems en geluidskunstenaar Elise ’t Hart samen met aanwezigen onderzoeken wat er gebeurt als we luisteren. Dit ‘Luisterlab’ vindt plaats op dinsdagavond 9 november om 20.00 uur in de Geertekerk.

Praktisch filosoof Wouter Belier helpt ons om de juiste vragen te stellen, door ons een socratisch gesprek te laten voeren. Theatermaker Margit Odems leert ons in een workshop om niet alleen met onze oren maar ook met onze ogen te luisteren. Zij laat ons het belang van lichaamstaal ervaren. Geluidskunstenaar Elise ’t Hart nodigt ons uit om onze oren op scherp te zetten en ook naar al die andere geluiden in ons leven te luisteren. Je weet niet wat je hoort op deze avond!

De avond op dinsdag 9 november op Geertekerkhof 23 duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur. Het evenement wordt georganiseerd door de Geertekerk en de remonstrantse gemeente Utrecht.

Informatie en kaarten via deze hyperlink.
Voorverkoop: €12,50 / €10. Kaartverkoop aan de deur: €15.

Gerelateerde verhalen

Meer

Veertig dagen in de Tuin

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop en een nieuw begin. Juist nu is het belangrijk hoop te bieden aan mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Mensen die aan de rand van de samenleving zijn terecht...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons