Kunsttentoonstelling over slavernij (start 11 april)

Geschreven door Andreas Havinga

Vanaf zondag 11 april is er weer een nieuwe tentoonstelling te bewonderen in de Tuindorpkerk. De tentoonstelling ‘Expressions for Justice’ is van kunstenaars van Ars pro Deo die belangeloos werk beschikbaar hebben gesteld voor International Justice Mission. Deze organisatie strijdt tegen slavernij.

In dit filmpje lichten vijf kunstenaars hun werk toe. We hopen tijdens de dienst elke zondag een kunstwerk in de spotlichten te zetten, zodat je toch, ondanks dat je niet in de kerkzaal bent, iets van de tentoonstelling meekrijgt.

Op zondag 30 mei zal de dienst in de Tuindorpkerk in het teken staan van het thema van de tentoonstelling:  (kind)slavernij.

.

.

Bron:  Nieuwsbrief, Tuindorpkerk, vrijdag 9 april 2021

.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

VaarWel Uitvaartzang

Kan een mp3-bestand of een cd de fysieke gemeentezang vervangen? De groep VaarWel vindt van niet. Als bij een uitvaart extra zangondersteuning nodig is, komen leden van de groep naar een aula of kerk om te ondersteunen met zingen. Op 4 september oefenen zij samen...

Lees meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons