14 aug 2021 | Nieuws

Kom kijken! Zomertentoonstelling in de Tuindorpkerk

Geschreven door Andreas Havinga

t/m zondag 5 september  –  met kunstwerken van gemeenteleden.

Kom kijken! Ze staan en ze hangen en bij elkaar is het een heel bos. En hoe verschillend zijn al die bomen. Het zijn net mensen, als je langer kijkt. Grote en kleine, oude en piepjonge, stevig overeind en omgewaaid – iedereen gaat er wel een of meer vinden waarin je iets van jezelf herkent.

Het zou vorig jaar al gebeuren, maar ja . . . je weet wel. Maar nu is het zover, de bomententoonstelling met werk van Tuindorpkerkers en anderen is klaar om bekeken te worden. Tot en met de startzondag van 5 september. Twaalf kunstenaars lieten zich inspireren door bomen die ze tegenkwamen. Of door bomen in hun boekenkast. Of ze ontwierpen een boom helemaal naar eigen beeld en gelijkenis.

Kijken en kopen.

Er is ook werk te koop. En echt niet duur. Reeds voor een halve euro wordt u de gelukkige eigenaar van een originele foto of gedicht van Len Borgdorff. (Voor zo’n gulle geste zou ook eens de loftrompet geblazen mogen worden!)

Kijk eens wat er staat en hangt in de Tuindorpkerk. Laat je verbazen!

Meer informatie op tuindorpkerk.nl en via mail naar kit@tuindorpkerk.nl.  (KIT is de Kunst- en Interieurcommissie Tuindorpkerk.)

.
.
.
.
Foto door MabelAmber via pixabay.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons