18 sep 2020 | Evenementen

Kidshood (Nieuwe Kerk, 10 okt.)

Geschreven door Andreas Havinga

Leuke middag speciaal voor kinderen.

Weleens gehoord van Kidshood? Jaarlijks organiseren we vanuit de Nieuwe Kerk deze leuke middag speciaal voor kinderen. Dit doen we om de kinderen te laten merken dat we ze belangrijk vinden.

Dit jaar zal deze plaatsvinden op zaterdag 10 oktober van 15.45 tot 18.15 uur. Er is een toffe voorstelling en we zullen gezellig met elkaar eten na afloop.

Deze Kidshood vindt plaats in een wat aangepaste vorm rekening houdend met de geldende regels rondom corona. Desondanks hopen we op een gezellig feest! Het is bedoeld voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 7.

Je hoeft geen lid te zijn van de Nieuwe Kerk om te komen, iedereen is welkom. Daarnaast mag er ook een vriendje / vriendinnetje / nichtje / buurjongetje meenemen. We vinden het leuk als je komt!

Schrijf je snel in! Meer weten of meehelpen? Stuur dan een maill naar jeugd@nk-utrecht.nl

.

.

bron:  www.nk-utrecht.nl/kidshood

foto door Michal Jarmoluk op pixabay.com

.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons