22 jun 2021 | Evenementen

Kerken Kijken Utrecht – nieuw seizoen begint 29 juni

Geschreven door Andreas Havinga

Een tip voor een uitje:  In hartje Utrecht zijn er deze zomer weer open kerken. Het nieuwe seizoen van Kerken Kijken Utrecht begint op dinsdag 29 juni. En u bent van harte welkom om 12 binnenstadskerken te bezichtigen.

Kerken Kijken.

Meer dan 200 vrijwillige gidsen verwelkomen u graag en informeren u desgewenst over de architectuur, bouwgeschiedenis en de kunstschatten die de kerken herbergen.

De toegang is gratis. U kunt gewoon binnenlopen, mits u zich aan de corona-voorschriften houdt. Alle kerken zijn rolstoeltoegankelijk. De 39e editie van Kerken Kijken loopt van dinsdag 29 juni t/m zaterdag 11 september.

Let op: de openingstijden kunnen tussentijds wijzigen. Raadpleeg voordat u een bezoekje aan een kerk brengt, de website kerkenkijken.nl voor de meest actuele openingstijden.

Sneak preview:  Ervaar Kerken Kijken alvast via deze impressie.

.

.

Bron:  kerkenkijken.nl

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Preek van de Leek (21 april, Nicolaïkerk)

Linda Nooitmeer verzorgt de eerste Preek van de Leek van 2024 in de Nicolaïkerk, op zondag 21 april om 17.00 uur. Nooitmeer is geboren in Suriname, woont sinds haar 16e in Nederland en studeerde bedrijfseconomie. Zij is onder meer voorzitter van het NiNsee:  het...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons