12 sep 2020 | Evenementen

Kerkdienst eindigt twee keer met zegen (Nieuwe Kerk, 13 sept.)

Geschreven door Andreas Havinga

De zondagdienst in de Nieuwe Kerk op 13 september is gericht zowel op de fysiek aanwezige als ook de digitaal aanwezige kerkgangers: “Omdat we ons bewust zijn van de invloed van online ‘kerk-gang’, zoeken we hoe we jouw blijvende betrokkenheid zo goed mogelijk kunnen faciliteren. Daarom zondag een experiment, namelijk een dienst met een eerste en tweede slot. Concreet betekent dat, dat in het eerste deel van de dienst de aanbidding, lezing en verkondiging een plek hebben, na het gebed en de eerste zegen, volgt dan het deel met de getuigenissen en zegening van kinderen.”

In het eerste deel van de dienst zal een gemeentelid gezegend worden als ouderling voorzitter en in het tweede deel zullen drie kinderen de zegen van God over hun leven ontvangen. Thema van de dienst is Stadsvernieuwing.

.

Nieuwe Kerk (wijk Wittevrouwen, Utrecht).
10.00 uur  –  Kerkdienst.
Online mee te beleven via nk-utrecht.nl (beeld / geluid); ook via kerkdienstgemist.nl (beeld / geluid).
Liturgie:  op verzoek via e-mail.
Meer informatie:  nk-utrecht.nl
.
.
.
bron:  Nieuwsflits, Nieuwe Kerk Utrecht, donderdag 10 september 2020.
.
foto door Carolyn V via unsplash.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Meld je aan – Dialoogmaaltijd op Europadag

Utrecht, gastvrije stad voor vluchtelingen in het hart van Europa. Dialoogmaaltijd met gesprek in een tafelopstelling van drie vluchtelingen en drie lokale bewoners. Onder leiding van een dialoogbegeleider/ster van Stichting Utrecht in Dialoog vertelt u elkaar wanneer...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons