2 okt 2023 | Nieuws, Uitgelicht

Kanshebbers voor Mantel van Sint Maarten aanmelden t/m 15 oktober

Geschreven door Redactie

Ook dit jaar wordt de Mantel van Sint Maarten uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Domkerk, op vrijdag 10 november. Utrechtse projecten waarbij delen centraal staat, komen in aanmerking. Dit doen we in de geest van Sint Maarten die zijn mantel deelde met iemand zonder kleding. Tijdens de bijeenkomst worden de genomineerde initiatieven in het zonnetje gezet en is er ruimte voor ontmoeting en inspiratie rond het thema ‘hoop hebben en houden’.

Heb of ken jij een mooi project/ initiatief dat de Mantel van Sint Maarten verdient? Meld het dan aan via de website mantelvansintmaarten.nl. Zorg dat je aanmelding uiterlijk 15 oktober is ingestuurd.

Na aanmelding zal een deskundige jury kijken naar alle initiatieven en een winnaar kiezen. De uitreiking van de Mantel van Sint Maarten vindt plaats op vrijdag 10 november in de Domkerk van 15:30 – 17:00 uur.

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons