2 okt 2023 | Nieuws, Uitgelicht

Kanshebbers voor Mantel van Sint Maarten aanmelden t/m 15 oktober

Geschreven door Redactie

Ook dit jaar wordt de Mantel van Sint Maarten uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Domkerk, op vrijdag 10 november. Utrechtse projecten waarbij delen centraal staat, komen in aanmerking. Dit doen we in de geest van Sint Maarten die zijn mantel deelde met iemand zonder kleding. Tijdens de bijeenkomst worden de genomineerde initiatieven in het zonnetje gezet en is er ruimte voor ontmoeting en inspiratie rond het thema ‘hoop hebben en houden’.

Heb of ken jij een mooi project/ initiatief dat de Mantel van Sint Maarten verdient? Meld het dan aan via de website mantelvansintmaarten.nl. Zorg dat je aanmelding uiterlijk 15 oktober is ingestuurd.

Na aanmelding zal een deskundige jury kijken naar alle initiatieven en een winnaar kiezen. De uitreiking van de Mantel van Sint Maarten vindt plaats op vrijdag 10 november in de Domkerk van 15:30 – 17:00 uur.

Gerelateerde verhalen

Meer

Leven na jouw dood

Wat rest van jou - Ruth Feenstra over het verlies van haar man Bert Als een geliefde overlijdt, blijven diens spullen – en de herinneringen die daarbij horen. Ruth Feenstra vertelt over haar overleden man Bert en hoeveel hij hield van vissen. Ik zit aan de keukentafel...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons