24 okt 2021 | Evenementen

Jonge Hemelbestormer – Sujin Rosie in gesprek (online, 28 okt.)

Geschreven door Andreas Havinga

Theoloog Erik Borgman gaat in gesprek met theologiestudent Sujin Rosie over haar inspiratie, verlangen en ambitie. Zij studeert aan de Tilburg School of Catholic Theology, locatie Utrecht. De muzikale intermezzi worden verzorgd door Marthe van Wonderen (viool) en Laurens de Man (piano).

In de reeks ‘Jonge Hemelbestormers’ gaat het Huis van Dominicus maandelijks in gesprek met jonge theologen over hun inspiratie en hun roeping, hun verlangen en hun ambitie.

Donderdag 28 oktober, online vanaf 10.00 uur  I  Meer informatie:  huisvandominicus.nl

Deze activiteit wordt georganiseerd door het Huis van Dominicus in samenwerking met Studentenpastoraat Utrecht, Luce, Katholieke Theologische Universiteit en Fontys Hogeschool Theologie.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

VaarWel Uitvaartzang

Kan een mp3-bestand of een cd de fysieke gemeentezang vervangen? De groep VaarWel vindt van niet. Als bij een uitvaart extra zangondersteuning nodig is, komen leden van de groep naar een aula of kerk om te ondersteunen met zingen. Op 4 september oefenen zij samen...

Lees meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons