24 nov 2020 | Nieuws

“Je Kerstengel uit de gemeente”

Geschreven door Andreas Havinga

Tijdens de Advent wil de gemeente van de Marekerk in Utrecht-De Meern een Kerstengelenproject op zetten. Het doel van dit project is de onderlinge verbondenheid tussen gemeenteleden bevorderen. “Zeker in deze vreemde Corona-tijd willen we extra omzien naar elkaar.”

Het is de bedoeling dat een Kerstengel gedurende de vier weken van Advent iemand anoniem bemoedigt, ondersteunt, een kaartje of een bloem stuurt. Als afzender staat “je Kerstengel uit de gemeente” op het kaartje.

Godsgeschenk.  “Engelen zijn Gods overvloed, een cadeau voor mensen”, staat er op de website van de Marekerkgemeente. “Met recht wat je noemt een Godsgeschenk! Waar mensen Gods woorden horen, ervaren, daarop reageren, zijn engelen in het spel.”

Aanmelding voor deelname – als Kerstengel of als iemand die door een Kerstengel verrast wil worden – gebeurt via een online formulier.

.

.

bron:  Zondagsbrief, Marekerk (Utrecht-De Meern), 15 november 2020, en info.marekerkdemeern.nl

foto door Roan Lavery op unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Penningen ter ere van de Domkerk

Afronding restauratie Domkerk (2017-2022) gevierd met symposium. Tekst: Theo Kralt - Beeld: Da van Daalen (penningen) - Foto's: Wim van der Ende (symposium). De restauratie van de Domkerk is af! Daarom organiseerde de Stichting Vrienden van de Domkerk en het...

Lees meer

Warme Woensdagen in Kerk op Zuilen

Staat bij jou de thermostaat laag? Welkom in de Kerk op Zuilen op Warme Woensdag. In deze lastige tijden wil Kerk op Zuilen open zijn voor iedereen die een plek zoekt voor warmte, behoefte aan contact, bezinning, stilte, schoonheid of een studeer- of werkplek. Door...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons