27 aug 2020 | Nieuws

Intieme kamermuziek concerten, ook in kerken (28 aug. t/m 2 sep.)

Geschreven door Andreas Havinga

Het Festival Oude Muziek 2020 begint vrijdag 28 augustus met een gratis carillonconceert vanaf de Domtoren om 18.00 uur. Het openingsconcert duurt ongeveer 60 minuten en kan op het Domplein worden beluisterd.

Het programma van het zesdaagse festival bestaat uit een offline en een online deel. Op verschillende locaties in Utrecht – waaronder de Lutherse Kerk, Nicolaïkerk, Geertekerk en Gertrudiskapel – zijn ruim 150 intieme kamermuziekconcerten te beluisteren, die worden gespeeld door Nederlandse musici, of musici die in Nederland wonen en werken.

De opzet dit jaar is klein: op het podium staan elke keer maar tot zo’n drie muzikanten en er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Daarom komt het festival ook met een online programmering. Zo zullen er iedere dag vier gratis livestreams van kamermuziekconcerten te volgen zijn via sociale media.

Bekijk hier het festivalprogramma

Kaartverkoop:  Let op! Aan de zaal vindt geen kaartverkoop plaats. Kaarten kopen gaat alleen online of via telefonische bestelling.

Hulp nodig met bestellen? Neem contact op met E: kaartverkoop@oudemuziek.nl of T: 030-232 9010.

De kaartverkoop sluit de dag voorafgaand aan het concert om 15.00 uur.

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote zorgen om de nieuwe kabinetsplannen met...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons