23 dec 2022 | Interview, Nieuws, Video

Hemelbestormer Ewoud Holsappel in gesprek

Geschreven door Redactie

In de reeks ‘Jonge Hemelbestormers’ gaat het Huis van Dominicus regelmatig in gesprek met jonge theologen over hun inspiratie en roeping. Deze keer maken we kennis met de jonge voorganger Ewoud Holsappel. Ewoud werkt als pionier bij Geloof in IJsselstein. Op verschillende manieren organiseert hij hier activiteiten voor zinzoekers, twijfelaars, diepgelovigen of mensen die weinig hebben met geloof of kerk. 

In het online-gesprek met Erik Borgman vertelt Ewoud over wat hij tegenkomt in zijn werk in IJsselstein en wat voor hem de kern is van het geloof en kerk-zijn. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de harpiste Dunja Stevanovic.

Het online gesprek is vanaf donderdag 22 december te zien op huisvandominicus.nl of via youtube.com. In het nieuwe jaar 2023 volgt er een nieuwe serie van gesprekken met jonge theologen.

.

Foto: Ewoud Holsappel (rechts) in gesprek met Erik Borgman

Gerelateerde verhalen

Meer

Penningen ter ere van de Domkerk

Afronding restauratie Domkerk (2017-2022) gevierd met symposium. Tekst: Theo Kralt - Beeld: Da van Daalen (penningen) - Foto's: Wim van der Ende (symposium). De restauratie van de Domkerk is af! Daarom organiseerde de Stichting Vrienden van de Domkerk en het...

Lees meer

Warme Woensdagen in Kerk op Zuilen

Staat bij jou de thermostaat laag? Welkom in de Kerk op Zuilen op Warme Woensdag. In deze lastige tijden wil Kerk op Zuilen open zijn voor iedereen die een plek zoekt voor warmte, behoefte aan contact, bezinning, stilte, schoonheid of een studeer- of werkplek. Door...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons