23 dec 2022 | Interview, Nieuws, Video

Jonge Hemelbestormer – Ewoud Holsappel

Geschreven door Redactie

In de reeks ‘Jonge Hemelbestormers’ gaat het Huis van Dominicus regelmatig in gesprek met jonge theologen over hun inspiratie en roeping. Deze keer maken we kennis met de jonge voorganger Ewoud Holsappel. Ewoud werkt als pionier bij Geloof in IJsselstein. Op verschillende manieren organiseert hij hier activiteiten voor zinzoekers, twijfelaars, diepgelovigen of mensen die weinig hebben met geloof of kerk. 

In het online-gesprek met Erik Borgman vertelt Ewoud over wat hij tegenkomt in zijn werk in IJsselstein en wat voor hem de kern is van het geloof en kerk-zijn. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de harpiste Dunja Stevanovic.

Het online gesprek is vanaf donderdag 22 december te zien op huisvandominicus.nl of via youtube.com. In het nieuwe jaar 2023 volgt er een nieuwe serie van gesprekken met jonge theologen.

.

Foto: Ewoud Holsappel (rechts) in gesprek met Erik Borgman

Gerelateerde verhalen

Meer

Leven na jouw dood

Wat rest van jou - Ruth Feenstra over het verlies van haar man Bert Als een geliefde overlijdt, blijven diens spullen – en de herinneringen die daarbij horen. Ruth Feenstra vertelt over haar overleden man Bert en hoeveel hij hield van vissen. Ik zit aan de keukentafel...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons