12 sep 2023 | Pupjes, Uitgelicht

Help kinderen in Oekraïne de oorlog door. Jouw hulp is nodig!

Geschreven door Redactie

Vallen, opstaan en weer doorgaan. De veerkracht van de mensen in Oekraïne is bewondernswaardig. Ondanks de oorlog bouwen ze elke dag aan hun toekomst. Voor zichzelf, maar vooral voor hun kinderen, de toekomst van het land.

Help jij mee zodat kinderen in Oekraïne deze verschrikkelijke tijd zo goed mogelijk door kunnen komen? Met de huis-aan-huiscollecte van Kerk in Actie in november 2023 sponsoren we voedselprojecten, nieuwe gebouwen, zodat kinderen naar school kunnen blijven gaan, opvangplekken waar ze kunnen opwarmen en spelen, en psychosociale hulp om trauma’s te beperken.

Mogen we op je rekenen? Kijk op kerkinactie.protestantsekerk.nl > huis-aan-huiscollecte hoe jij kunt helpen!

P.S. Attendeer ook je familieleden, vrienden en mede-gemeenteleden op deze website. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kinderen we kunnen helpen.

.

Foto met dank aan Kerk in Actie.

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons