24 dec 2020 | Nieuws

Grote keuze aan kerstwandelingen

Geschreven door Andreas Havinga

Met speurtochten voor kinderen.

Zevental routes in Utrechtse wijken.

Jas aan, telefoon opgeladen en een QR-scanner op je telefoon geïnstalleerd? Je kan van start! Welkom bij de kerstwandeling 2020 van de Nieuwe Kerk!

Kies de wijk waar je (in de buurt) woont en ga op zoek naar de QR codes. Deze zijn op posters die achter de ramen zijn geplakt. Scan de codes en verwonder je (opnieuw) over het kerstverhaal! Heel veel wandelplezier en een heel vrolijk kerstfeest toegewenst!

Loop je de wandeling met kinderen in de leeftijd van 7 -12 jaar?  Dan kan je met een tweede telefoon gelijktijdig meedoen met de Actionbound speurtocht! Download Actionbound, zoek binnen de app op kerstwandeling 2020 en speuren maar! Veel plezier!

De verschillende routes vind je via deze link op de website van de Nieuwe Kerk.

.

Viertal routes in Leidsche Rijn.

Ook zijn er vier wandel/speurroutes uitgezet door kerken in de westelijke nieuwbouwwijken. Van 20 december tot en met 2 januari kan je starten vanaf Natuurspeeltuin De Hoef (Leidsche Rijn-Oost), de Mariakerk (De Meern), de Kerk aan het Lint (Alendorp) of de Torenpleinschool (Vleuten).

Tijdens deze wandeling kun je alleen, samen of met je gezin, coronaproof, langs verschillende huizen in de wijk wandelen om meer te horen en te zien over het Kerstverhaal. De kinderen kunnen door middel van een bingokaart mee speuren om het Kerstverhaal compleet te maken / geheel te horen.

Meer informatie via Kerstwandeling Samenwerkende Kerken Leidsche Rijn  of  Protestantse Gemeente Leidsche Rijn | Facebook  of  Samenwerkende Kerken Leidsche Rijn I Facebook

Ga je ook mee op zoek naar het Kerstlicht?

.

.

bronnen:  Kerstwandeling In 7 wijken  en  Kerstwandeling in Leidsche Rijn

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons