13 okt 2021 | Denken, Nieuws

Ga in gesprek bij ViaJacobi

Geschreven door Andreas Havinga

Macht, tegenmacht en onmacht:  ga in gesprek bij ViaFilosofie, ViaMessiah, de ViaVespers en ViaRetraite!

Op 10 september jongstleden bruiste de Jacobikerk tijdens de tweede editie van het ViaFestival. We kijken terug op een inspirerende avond met boeiende gasten, fijne muziek en keuzesessies met mooie ontmoetingen. Op viajacobi.nl kun je nagenieten met de foto’s van dit event.

Maar we blikken ook vooruit… Dit najaar staan er weer mooie events voor je klaar. Ga de diepte in bij ViaFilosofie, ViaMessiah en ViaRetraite. Ook nodigen we je van harte uit voor een bijzonder event dat we samen met De Kerkvernieuwers organiseren.

Meer informatieviajacobi.nl

Wie zijn wij?  ViaJacobi is een Utrechtse community van twintigers en dertigers met allerlei achtergronden en levensovertuigingen. Wat ons samenbindt? We zijn nieuwsgierig naar de ander. Naar de wereld om ons heen.

Bij ViaJacobi gaan we in gesprek over levensvragen en actuele maatschappelijke thema’s. Dit doen we tijdens debatten, boekenclubs, avonden over de wortels van onze cultuur, vespers, retraites en festivals. Samen zoeken we naar een betekenisvol leven. We ontmoeten je graag bij een van onze events!

.

.

Foto door Wollyvonwolleroy op pixabay.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Leven na jouw dood

Wat rest van jou - Ruth Feenstra over het verlies van haar man Bert Als een geliefde overlijdt, blijven diens spullen – en de herinneringen die daarbij horen. Ruth Feenstra vertelt over haar overleden man Bert en hoeveel hij hield van vissen. Ik zit aan de keukentafel...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons