14 aug 2020 | Nieuws

Festival Oude Muziek – kaartverkoop begonnen

Geschreven door Andreas Havinga

Keuze uit ruim 150 intieme kamermuziekconcerten  –  offline / online.

De kaartverkoop van het Festival Oude Muziek Utrecht 2020 is gestart op vrijdag 14 augustus.

Het festival duurt van vrijdag 28 augustus t/m woensdag 2 september.

Meteen bestellen? Bekijk het programma op oudemuziek.nl > agenda

Het Festival Oude Muziek moest in maart gecanceld worden vanwege het coronavirus, maar komt nu met een alternatief programma dat bestaat uit een offline en een online deel.

Op verschillende locaties in Utrecht, waaronder de Lutherse Kerk, de Janskerk en de Nicolaïkerk, zijn ruim 150 intieme kamermuziekconcerten te beluisteren, die worden gespeeld door Nederlandse musici, of musici die in Nederland wonen en werken.

De opzet dit jaar is klein: op het podium staan elke keer maar tot zo’n drie muzikanten en er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Daarom komt het festival ook met een online programmering. Zo zullen er iedere dag vier gratis livestreams van kamermuziekconcerten te volgen zijn via sociale media.

Openingsconcert:  Het festival begint op vrijdag 28 augustus met een gratis carillonconcert vanaf de Domtoren om 18.00 uur. (Er is geen officiële luisterplek. Op het Domplein en in de nabije omgeving van de Domtoren is het concert goed te volgen.)

Meer informatie op oudemuziek.nl

Kaartverkoop:  Let op! Aan de zaal vindt geen kaartverkoop plaats. Kaarten kopen gaat alleen online of via telefonische bestelling.

Hulp nodig met bestellen? Neem contact op met E: kaartverkoop@oudemuziek.nl of T: 030-232 9010.

De kaartverkoop sluit de dag voorafgaand aan het concert om 15.00 uur.

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons