16 jun 2023 | Nieuws, Pupjes, Vacatures

Domkerk zoekt vrijwilligers voor de zomer

Geschreven door Redactie

Informatiebijeenkomst op dinsdag 27 juni – aanmelden t/m zondag 25 juni 2023.

De Domkerk in Utrecht zoekt vrijwilligers voor de zomermaanden. Als historisch en cultureel icoon van de stad is de Domkerk op zoek naar enthousiaste mensen die hun passie voor geschiedenis en erfgoed willen delen door actief betrokken te zijn bij de openstelling van de kerk. Heb je belangstelling en wil je meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 27 juni om 15.30 uur in de Domkerk.

Tijdens deze sessie zul je meer te weten komen over de verschillende rollen en taken, wat je kan verwachten en hoe de werkplek eruitziet. Daarnaast krijg je de gelegenheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en vragen te stellen. Vanwege vakanties van de huidige vrijwilligers is de Domkerk op zoek naar nieuwe mensen voor de zomermaanden. Maar ook na de zomermaanden ben je van harte welkom in het vrijwilligersteam.

Om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst vragen we geïnteresseerden om zich t/m zondag 25 juni 2023 aan te melden door een mail te sturen naar secretariaat@domkerk.nl of bel 030 – 231 04 03 (tussen 9 en 12 uur).

Dinsdag 27 juni  –  Aanvang 15.30 uur  –  Domkerk, Domplein, Utrecht (Binnenstad)  –  Meer informatie op domkerk.nl

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons