1 nov 2020 | Evenementen

Diakenen opgelet! Jubileum LDD volledig online (7 nov.)

Geschreven door Andreas Havinga

‘Samenleven doe je niet alleen’. Dat is het thema van de 125e Landelijke Diaconale Dag (LDD) op zaterdag 7 november. Door de aangescherpte coronamaatregelen wordt de dag – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – volledig online georganiseerd.

Luister ’s morgens naar inspirerende sprekers als Clara Sies, die in 2002 de eerste voedselbank oprichtte en Wilbert van Saane, Kerk in Actie-medewerker in Beiroet. Kies ’s middags twee webinars waarbij er alle ruimte is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Kortom: mis deze LDD niet! Op de Kerk in Actie website vindt u meer info over het programma en de link om de LDD te volgen.

.

.

foto door Renee Fisher op unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons