1 nov 2020 | Evenementen

Diakenen opgelet! Jubileum LDD volledig online (7 nov.)

Geschreven door Andreas Havinga

‘Samenleven doe je niet alleen’. Dat is het thema van de 125e Landelijke Diaconale Dag (LDD) op zaterdag 7 november. Door de aangescherpte coronamaatregelen wordt de dag – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – volledig online georganiseerd.

Luister ’s morgens naar inspirerende sprekers als Clara Sies, die in 2002 de eerste voedselbank oprichtte en Wilbert van Saane, Kerk in Actie-medewerker in Beiroet. Kies ’s middags twee webinars waarbij er alle ruimte is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Kortom: mis deze LDD niet! Op de Kerk in Actie website vindt u meer info over het programma en de link om de LDD te volgen.

.

.

foto door Renee Fisher op unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Veertig dagen in de Tuin

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop en een nieuw begin. Juist nu is het belangrijk hoop te bieden aan mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Mensen die aan de rand van de samenleving zijn terecht...

Lees meer

Ruimte voor kerken in Utrecht

Kerken vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Op woensdag 7 februari spreken we graag met je door over hoe jij die rol ziet en hoe dat de lokale politiek raakt. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen rondom huisvesting en subsidies. En breder, over de rol van...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons