13 feb 2023 | Nieuws, Pupjes

Cursus Autobiografisch Schrijven (voorjaar 2023)

Geschreven door Redactie

Op woensdag 8 maart gaat de cursus Autobiografisch Schrijven voor de derde keer van start. Dit maal wordt de cursus ´s morgens gehouden, afwisselend in het Stadsklooster en de Wijkplaats in Utrecht (Lombok).

In de cursus werken het Stadsklooster Utrecht en ons project WaardevolWest samen. Cursusleiders zijn Marion Lommers, coördinator zingeving en levenskunst van het Stadklooster en Mariska van Beusichem, predikant Kerk Utrecht West.

In acht bijeenkomsten verzamel je belangrijke bouwstenen voor je persoonlijke levensverhaal. Het levensverhaal geeft je inzicht in waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je bestemming is.

Werken aan je levensverhaal brengt persoonlijke reflectie op gang, waardoor je jezelf beter leert begrijpen (verleden en heden) en nieuwe perspectieven leert ontwikkelen op je leven (toekomst). Het helpt je antwoord te vinden op vragen als: past dit leven (nog) bij mij? Wat vind ik werkelijk van belang? Waar geloof ik in? Welke drijfveren en waarden horen bij mij? Wat geeft mijn leven zin?

Deze cursus vindt op twee locaties plaats: het Stadsklooster (Kanaalstraat 198) en de Wijkplaats (J. Camphuysstraat 101).

Data: 8 maart (SK), 15 maart (WP), 22 maart (SK), 29 maart (WP). 5 april (SK), 12 april (WP), 19 april (SK) en 26 april (WP)

Tijd: Zaal open om 10:15 uur, aanvang 10:30 uur, afsluiting 12.30 uur.

Prijs: De cursus kost 149 euro, met U-pas 115 euro. De prijs is inclusief koffie/thee, teksten en (schrijf)materiaal Meer weten of speciale vragen? Stuur een mailtje naar zin@stadskloosterutrecht.nl

Aanmelden kan via stadskloosterutrecht.nl

Bij minimaal 6 inschrijvingen gaat de reeks door.

Foto: Stadsklooster Utrecht (Antoniuskerk)

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons