30 apr 2021 | Nieuws

Cupcakes actie voor wie in Overvecht blijk van aandacht kan gebruiken

Geschreven door Andreas Havinga

Cupcake actie op 5 mei in de wijk Overvecht

In navolging van vorig jaar willen wij van de Johannescentrumgemeente ook dit jaar een cupcake actie houden op woensdag 5 mei. Deze actie heeft ons vorig jaar zelfs een nominatie opgeleverd van de diaconale stimuleringsprijs ‘De Mantel van Sint Maarten’. Nog steeds hebben we het extra nodig om naar elkaar om te zien en gezien te worden.

In grote lijnen willen we het op ongeveer dezelfde manier doen. Met een paar mensen gaan we weer heerlijke cupcakes bakken en versieren en in de loop van de dag kunnen die opgehaald worden.

Tezamen met een praatje en een groet uit onze gemeente kunnen ze bezorgd worden bij leden van onze kerkgemeente of bij anderen uit onze wijk (Overvecht) die een blijk van aandacht kunnen gebruiken. Graag vragen we vrijwilligers om een aantal cupcakes te bezorgen. Wanneer je zelf hiervoor personen in gedachten hebt kun je dat aangeven, ook wanneer je zelf niet kan bezorgen, maar wel mensen weet die je de attentie gunt.

De actie is nog in ontwikkeling, maar wanneer je aangeeft dat je wilt helpen krijg je op tijd de nodige informatie. Wij hopen dat de actie net zo zal slagen als vorig jaar; veel blijde gezichten van ontvangers én bezorgers

Contact loopt via Trix van Vliet, E: trixvanvliet@casema.nl

.

.

Bron:  Nieuwsbrief, Johannescentrumgemeente, vrijdag 30 april 2021

Foto door NordWind Themes op unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons