6 feb 2020 | Evenementen

Concert: ‘Genesis, a new beginning’ (7 februari)

Geschreven door Harry Veenstra

Op 7 februari organiseert de Stichting Culturele Evenementen Nicolaïkerk (SCEN) een bijzonder concert, in samenwerking met Gaudeamus en Het Literatuurhuis.

‘Genesis, a new beginning’ is een hedendaags oratorium op teksten uit de ‘Bijbel voor Ongelovigen’ van Guus Kuijer. Gesproken voordrachten worden omlijst door muziek van Gia Kancheli en Martin Georgiev en orgelimprovisaties.

Met muziek, tekst, licht en videovormgeving nemen het Kamerorkest van het Noorden, verteller Guus Kuijer, marimbaspeler Tatiana Koleva, violist Eduardo Canto Arce en organist Berry van Berkum ons mee naar de wereld van het bijbelverhaal Genesis. Oftewel, terug naar het allereerste begin.
Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 15 euro (vol tarief) en 10 euro (reductie). Meer informatie en kaarten via www.nicolaiconcerten.nl.

Gerelateerde verhalen

Meer

Preek van de Leek (21 april, Nicolaïkerk)

Linda Nooitmeer verzorgt de eerste Preek van de Leek van 2024 in de Nicolaïkerk, op zondag 21 april om 17.00 uur. Nooitmeer is geboren in Suriname, woont sinds haar 16e in Nederland en studeerde bedrijfseconomie. Zij is onder meer voorzitter van het NiNsee:  het...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons