25 aug 2020 | Evenementen

Belijdenisdienst in de buitenlucht (Nieuwe Kerk, 30 aug.)

Geschreven door Andreas Havinga

Eindelijk weer samen kunnen zingen.

Op zondag 30 augustus vindt de ochtenddienst van de Nieuwe Kerk om 10.00 uur plaats in de buitenlucht nabij De Bilt (Utrechtseweg 91). We zijn hiernaar uitgeweken omdat deze weilanden nog meer ruimte bieden. We zien erop toe dat de buitendienst coronaproof wordt georganiseerd.

Voor de kinderen wordt een programma geregeld. Er is genoeg parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Neem je eigen kleedje of stoel en thermoskan gevuld met koffie of thee mee. We maken er een bijzondere belijdenisdienst van waarin we onder begeleiding van de band (eindelijk) weer samen kunnen zingen!

Aanmelden kan via deze link.

Let op:  bij voorspelde regen zijn we genoodzaakt dit buitenprogramma af te gelasten. In dat geval vindt de belijdenisdienst plaats in de Nieuwe Kerk voor een beperkter aantal personen. Zaterdag wordt besloten en gecommuniceerd waar de zondagdienst plaatsvindt via de NK-app en de whatsappgroep.

Praktisch:  We bevelen natuurlijk de fiets aan als vervoersmiddel, al zijn er parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen. Op locatie zal een team de bezoekersstromen begeleiden, herkenbaar aan de gele hesjes.

.

.

bron:  nk-utrecht.nl > blog

foto door Dieter G op pixabay.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons