22 okt 2022 | Evenementen, Nieuws

27 oktober: Verhalentafel van Verhalenhuis Utrecht

Geschreven door Redactie

Thema: Voeten in de aarde

Een van de grootste uitdagingen van deze tijd zijn de klimaatcrisis en onze omgang met de natuur. Klimaatconferenties, stiktofonderzoeken, nieuwe wetten en boerenprotesten vullen bijna dagelijks de krantenkolommen.
Maar laten we het es dicht bij huis zoeken. Wat betekent de natuur voor jou persoonlijk? En welke verhalen over de natuur doen er volgens jou toe?
Welke (ecologische) voetstap laat jij achter op deze aarde? Hoe kun je duurzamer leven en welke keuzes horen daar volgens jou bij? 
Gastheer: Gottfrid van Eck

Verhalentafel
Wanneer: elke vierde donderdag van de maand, 20.00 – 22.00 uur 
Waar: De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht (kamer 1e etage)
Toegang: € 7,50 te bestellen via de website www.verhalenhuisutrecht.nl

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Podcast over de klokken van Utrecht

Op 12 juli lanceert het Utrechts Klokkenluiders Gilde de nieuwe podcastserie 'Het geluid van Utrecht'. Het gilde, dat de Utrechtse klokken al 45 jaar luidt, wil het lustrum graag samen met de stad vieren. Deze zomer kan elke Utrechter op reis zijn thuisgeluid dus via...

Lees meer

VaarWel Uitvaartzang

Kan een mp3-bestand of een cd de fysieke gemeentezang vervangen? De groep VaarWel vindt van niet. Als bij een uitvaart extra zangondersteuning nodig is, komen leden van de groep naar een aula of kerk om te ondersteunen met zingen. Op 4 september oefenen zij samen...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons