14 okt 2022 | Evenementen

23 oktober: Viering Taizé aan de Leidsche Rijn

Geschreven door Redactie

Zondagavond 23 oktober a.s. is er weer een viering van “Taizé aan de Leidsche Rijn”. We zingen Taizéliederen, er is een bijbellezing en ruimte voor stilte en gebed. Het gaat om op adem komen en bezinning. Een muziekgroep zorgt voor de begeleiding.

In de tekst van het middaggebed dat die dag in Taizé wordt gelezen legt Jezus uit wie rechtvaardig is in de ogen van God. De lezingen en liederen zijn hierop geïnspireerd.

De viering vindt plaats in Boerderij De Hoef, Hoge Weide 6, 3541 BC Utrecht en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur zijn we stil. Wie wil kan vanaf 18.30 uur meedoen met het oefenen van de meerstemmige liederen. Na afloop is er ruimte elkaar te ontmoeten. Van harte welkom!

Vooraf aanmelden kan via taizeaandeleidscherijn@gmail.com

Voor meer informatie zie ook: www.facebook.com/dehoeftuin

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons