14 okt 2022 | Evenementen

23 oktober: Viering Taizé aan de Leidsche Rijn

Geschreven door Redactie

Zondagavond 23 oktober a.s. is er weer een viering van “Taizé aan de Leidsche Rijn”. We zingen Taizéliederen, er is een bijbellezing en ruimte voor stilte en gebed. Het gaat om op adem komen en bezinning. Een muziekgroep zorgt voor de begeleiding.

In de tekst van het middaggebed dat die dag in Taizé wordt gelezen legt Jezus uit wie rechtvaardig is in de ogen van God. De lezingen en liederen zijn hierop geïnspireerd.

De viering vindt plaats in Boerderij De Hoef, Hoge Weide 6, 3541 BC Utrecht en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur zijn we stil. Wie wil kan vanaf 18.30 uur meedoen met het oefenen van de meerstemmige liederen. Na afloop is er ruimte elkaar te ontmoeten. Van harte welkom!

Vooraf aanmelden kan via taizeaandeleidscherijn@gmail.com

Voor meer informatie zie ook: www.facebook.com/dehoeftuin

Gerelateerde verhalen

Meer

Veertig dagen in de Tuin

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop en een nieuw begin. Juist nu is het belangrijk hoop te bieden aan mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Mensen die aan de rand van de samenleving zijn terecht...

Lees meer

Ruimte voor kerken in Utrecht

Kerken vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Op woensdag 7 februari spreken we graag met je door over hoe jij die rol ziet en hoe dat de lokale politiek raakt. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen rondom huisvesting en subsidies. En breder, over de rol van...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons